Irodánk

Történetünk 1998-ban indult útjára, mely ingatlanok forgalmazásával kezdődött. Majd 2006-ban hozzájött az ingatlan közvetítés, ami nem várt siker lett. 2007-ben fogalmazódott meg a saját website gondolata. Ezzel egy időben ismerkedtünk meg a programozóval is, aki az első lépéstől menedzselte az oldalt és teszi ezt azóta is. Találkozásunk első évében létre hozta ingatlanos portálunkat, mely gyorsan a város (Pécs) később a megye egyik leglátogatottabb oldala lett. Ekkor 2008-at írtunk és az oldal neve: www.cs-i.hu.

A jól működő iroda elengedhetetlen része a jól megválasztott ingatlanos portál és a hozzá tartozó kiegészítő reklám oldalak, amelyek nélkülözhetetlenek a versenyképesség fenntartása érdekében. Oldalunkkal kapcsolatosan állandó felhasználói kérdések, kérések merültek fel, melyek vissza-visszatérőek voltak. Folyamatosan kaptunk hideget-meleget. Talán a legfőbb kérdés egyike, miért nem országos az oldal és a magánszemélyek miért nem hirdethetnek rajta? Ezeknek a kéréseknek próbáltunk mára már eleget tenni.

2010 volt az az év,mely pontot rakott egy időre az ingatlan értékesítésre. A válság elérte az ingatlan piacot is. Ez volt a forduló, szükségszerűvé vált a változtatás! Ekkor jött az ötlet, hozzunk létre egy olyan oldalt, mely minden díjazás nélkül a magánszemélyeknek ingyenes hirdetést biztosit. Országunk ingatlankínálatát összefogja és a magánszemélyeknek lehetőséget nyújt ingatlan eladására könnyedén és gyorsan. Továbbá lehetősége van profi ingatlan értékesítő segítségét kérni! Egyszerűen kezelhető, de legfőképp ingyenes! 2013-as évet céloztuk meg a piacnyitásra.

Természetesen időt, energiát és tőkét nem kímélve vágtunk bele ebbe a grandiózus feladatba. Rengeteg kutatás, fejlesztés, tesztelés, interjú és saját tapasztalat előzte meg munkálatainkat. Ugyanakkor tisztába vagyunk azzal is, hogy ez egy véget nem érő állandó folyamat, rengeteg lehetőséget rejt még magában. Ezen túlmenően folyamatos programozást, állandó fejlesztést igényel az oldal, hogy megfelelhessen a látogatóknak és a felhasználóknak. A fő célkitűzésünk piacvezető szerepvállalás magas elégedettségi szint elérése a látogatók és felhasználók részéről.

Önök kérésére mi válaszoltunk azzal, hogy az oldalt létrehoztuk. Most Önökön a sor, használják és tapasztalataikat ne habozzanak megosztani velünk! Várjuk véleményeiket, ötleteiket elérhetőségeinken, az oldal alján jobboldalt található Javaslat/Hibajelentés címszó alatt. Minden építő jellegű ötlet, mely az oldal használatát könnyíti, és még nem szerepel a listánkon, az automatikusan az aktuális nyereménysorsoláson vesz részt!