vissza

Panzió

330.000.000 HUF

Cselényi Attila

+36-20-317-9434
[email protected]
Kiváló, nagy múltú befektetési lehetőség eladó (Delanta Panzió)

Eladásra kínáljuk a kezdetektől családi tulajdonban lévő, Pécs történetében 1997-óta töretlen sikerrel működő, közismert és közkedvelt Delanta Panziót.

Sikerének egyik kulcsa, tökéletes elhelyezkedése, mivel a város ama pontján helyezkedik el, amely az ország több területéről(Budapest és Balatoni régiók vonala)beérkező, illetve átmenő forgalmát bonyolítja.

Ennek köszönhetően, nem csak az utazók figyelmét vonzza magára, hanem az egyszerű és praktikus megközelíthetőséget is lehetővé teszi. Mentes a zsúfolt városi zegzugos, labirintusszerű utcáktól a kétirányú forgalomból is egyszerűen elérhető.

A kezdetektől-napjainkig, szinte kivétel nélkül, minden évben 85%-os telítettséggel üzemel, melyen a jelenlegi járványhelyzet sem tudott csorbát ejteni.

Sőt, 2020-ban egy 75 MFt-os befejezett beruházásnak köszönhetően, mind a Panzió nívóját, mind az üzemeltetésből eredő jelenlegi és jövőbeni bevétel realizálását sikerült tovább emelni.

A Beruházás célja a mai kor elvárásainak megfelelő korszerűsítés, illetve az üzemeltetési költség csökkentése volt, mely során az alábbi műszaki és esztétikai felújítások valósultak meg;

-Hőszivattyús fűtésrendszer kiépítése az ehhez tartozó 100db-os napelem parkkal, melynek teljesítménye 32 kWp, ezzel lefedve A Panzió teljes hűtő-fűtő és elektromos energia igényét.

-Zárt udvari, kamerás biztonsági rendszerrel felszerelt autóbeálló helyek bővítése(megvalósult 20 db parkolóhely)

-Wellness részleg kiépítése(Jakuzzi, Szauna, Szolárium, Trópusi zuhany)

-Konditerem

-Szobák és Apartmanok minőségének javítása(Új fürdőszobák, Új ágyak-matracokkal, Új padlószőnyeg)

-Ásott kút 22m(Ivóvíz minőség)

Panzió adatai és szolgáltatásai;

-Recepció 0-24

-14 szoba/34 férőhely

-Zárt parkoló

-Wellness részleg

-Konditerem

-Játszótér

-Saját mosoda

-Étkező(reggeliztetés) hozzátartozó előkészítő konyhával

-Minden szobában elérhető klíma, wifi, telefonvonal, minibár

-Eszpresszó-Bár(kertkapcsolattal)

-Borospince

Ingatlan adatai;

-Telek terület 2500 m2

-Épület hasznos területe 806 m2 (két szinten)

A Pécsi köztudatban közel 25 éve jelenlévő története, kiépített vendégköre, jól felépített üzemeltetési rendszere és nem utolsó sorban a rengeteg belefektetett tőke és energia garantálja azt a nagyszerű befektetési lehetőséget, amelyet magában hordoz. Továbbá az a tény, hogy kezdetektől-napjainkig családi tulajdonban és koordinálásban tudott maradni, rendkívül jól mutatja, hogy megfelelő hozamot tud realizálni leendő tulajdonosa(i) számára. Az ingatlan volumene pedig egyértelművé teszi, hogy nem csak jól működő üzleti státusza, hanem önmagában a telek és az épületegyüttes területe is óriási értékkel bír. 


További információért forduljon hozzánk bizalommal, üdvözlettel az Ingatlankínálat csapata.

Tehermentes, azonnal birtokba vehető!

Ár: 330 M Ft

Azonosító: 31112


 • alapterület
 • 806 m²
 • azonosító
 • 31112

Tulajdonságok

 • Szobák száma
 • 14
 • Komfort szintje
 • összkomfortos
 • Fűtés típusa
 • hőszivattyú
 • Telek alapterület
 • 2500
 • Ingatlan típusa
 • szálloda hotel panzió

Extrák

beépített tetőtérszaunakábel tvjó elrendezésmelléképületklímapince / alagsorteraszriasztóautó beállóerkélyjó megközelíthetőségkert kapcsolatbeépített szekrényparkolási lehetőségmedence / jakuzzi gépesített konyhaegyedi mérőkkel felszerelveúj nyilászáró bútorozotthűtőgépmikrohullámű sütőtárolónapkollektormosógépbolt a közelbennapelem

Képek