vissza

Kiadó irodák Pécsett a Vincze utcában

40.000 HUF

Berényi Lilla

+36308448286
[email protected]
Kiadó irodák Pécsett a Vincze utcában

Kiadásra kínálunk 3 irodát Pécsett a Vincze utcában, a Vincze Ház Kft. tulajdonában és üzemeltetésében lévő irodaház tetőterében.

Minden irodához tartozik egy irattároló a központi folyósón, valamint az egyik irodához közvetlen bejárattal tartozik egy zuhanyzóval, wc-vel és mosdóval rendelkező fürdőszoba.

Az Irodaház minőségében és szolgáltatásában egyedülálló, a területi elhelyezkedését tekintve Pécsen egyedi környezetben, a belvárosi fejlődő környéken található. A környéken kizárólagos piaci potenciállal bír. Különösen az IT szektorra telepített műszaki tartalmú épület olyan technológiai megoldásokkal rendelkezik, melyhez hasonló csak 1-1 középvállalkozásnak elérhető pécsi viszonylatban, mint például a város másik részén elhelyezkedő IT Services irodaház.

Az ingatlan vonzáskörzetében számos új magánjellegű és gazdasági beruházás, fejlesztés zajlik. Azonban ezek egyike sem irodapiaci és a belvárosi (tettyei) településszerkezet okán nem is tud más hasonló volumennel rendelkező épület létesülni, vagy átalakulni. Az egyre emelkedő ingatlanárak miatt nagyobb teret hódít az ingatlanbérlés, az induló, kis- és mikrovállalkozások tekintetében is. Emellett az irodaház stabil és már hosszú évek óta azonos bérlő állománnyal rendelkezik, mely bérlők a jövőben is évekre előre elkötelezettek ezen struktúra fenntartásában.

Az irodaház földszintjén közvetlen a bejáratnál található a porta szolgálat. Az épületen belül lehetőség nyílik lifttel illetve gyalogosan is közlekedni. Kiváló az internet elérhetőség, ezáltal tökéletesen működik a wifi az egész épületben. A parkolás az utcában ingyenes. Az épület közvetlen szomszédságában található az Iparkamara, amin belül található egy nagyszerű étterem, ahol lehetőség nyílik ebédelni. Továbbá a közelben található a Tettye kávézó is.


Két iroda közös mosdóval rendelkezik, mely a folyosóról közelíthető meg ezek bérleti díja 40.000 Ft/hó + Áfa + 2 havi kaució (tartalmazza a rezsit)

Egy iroda melyhez saját mosdó tartozik ennek a bérleti díja 50.000 Ft/hó + Áfa + 2 havi kaució (tartalmazza a rezsit)

Érdeklődni: +36308448286

  • alapterület
  • 20 m²
  • azonosító
  • 31001

Tulajdonságok

Képek