vissza

Pécsváradon örök panorámás telek modern gyorsan felépülő típusházzal eladó

68.300.000 HUF

Szepezdi Helga

+36-70-638-4999
[email protected]
Pécsváradon örök panorámás enyhén lejtős, egy helyrajzi számon lévő 2885m2-es, két telekké megosztható belterületi építési telek egyben, vagy külön-külön is eladó!
Pécsváradon örök panorámás telek modern gyorsan felépülő típusházzal eladó!

Pécsváradon örök panorámás enyhén lejtős, egy helyrajzi számon lévő 2885m2-es, két telekké megosztható belterületi építési telek egyben, vagy külön-külön is eladó!
Iár: 8.300.000.-Ft

Nyugodt ,csendes környék a 6-os úttól távol. A telkek külön külön is megvásárolható!
Gáz, víz, áram az utcában.
Mind a két telken szennyvíz csonkok.
Közvilágítás van.
A telek mérete egyben 39 m x 72m cc. 2885 m2

A telken modern típusházaink elhelyezhetők! Álmaid otthona megépíthető akár a saját telkeden Is akár 6 hónap alatt!

128 m2 beépített terület, 106 m2 nettó hasznos alapterület, 3 hálószoba, nagy üvegfelületek, klasszikus formavilág, többféle külső design lehetőség, a klasszikustól a modernig.

Javaslatunk szerint modern elektromos padlófűtéssel (akár hőszivattyús fűtéssel is), 10 kw napelem rendszerrel, kulcsrakész, beköltözhető állapotban a ház ára: 57.090.000 ft + áfa

Az alapár tartalmazza az e-napló vezetését, tartalmazza a szigetelt lemezalapot, (adott rétegrend szerint) a komplett falazatot, tetőszerkezetet, tető héjazatot, (cserepeslemez borítással) a külső 20 cm-es grafitos szigetelést, színezést, ereszcsatornát, nyílászárókat, (3 rétegű üvegezéssel), bejárati ajtót.

Az ár tartalmazza a komplett belső kulcsrakész kialakítást is, a pontos műszaki tartalomról érdeklődjön!

Nem tartalmazza a tervezést, tervdokumentációt, (azok esetleges adaptációját) engedélyeztetést, az esetleges terasz és autóbeálló kivitelezését, sem ahhoz a beton alapot, sem a pergolákat. Nem tartalmazza a világító testeket, bútorokat, kőburkolatokat, falburkolatokat.

Ezek árairól egyedi ajánlatot adunk, az igények felmérése után. Pontos árat kizárólag egy személyes egyeztetés után tudunk adni, hiszen a műszaki tartalom teljesen egyén függő! Ennek függvényében az ár mindkét irányban változhat, a jelenlegi ár a tájékoztatást szolgálja!

Az esetleges belső látványtervek ötletadás céljából szerepelnek az oldalon, a kivitelezés teljes egészében az Ön igényei szerint készül el!

Az ár tartalmazza a komplett belső kulcsrakész kialakítást is, a pontos műszaki tartalomról, további típusterveinkről érdeklődjön, kérjen pontos ajánlatot telefonon, vagy Ingatlankinálat irrodánkban Pécs, Garai u.12.
  • alapterület
  • 128 m²
  • azonosító
  • 30814

Tulajdonságok

  • Szobák száma
  • 3
  • Komfort szintje
  • Fűtés típusa
  • Telek alapterület
  • 2885

Képek