vissza

Felsőszentmárton központjában üzlethelyiség eladó!

12.800.000 HUF

Fehér Andrea

+36303072430
[email protected]
Felsőszentmárton központjában üzlethelyiség eladó!
Felsőszentmárton központjában üzlethelyiség eladó!

Szigetelt, műanyag nyílaszárók, magas kopásálló járólap minden helységben.
Könnyen fűthető es hűthető.
A berendezés polcrendszer jó állapotú. Az összes hűtőberendezés, hűtőregálok, fagyasztóládák üzemképesek, jól működnek. Szeletelőgép, digitális mérleg. A raktárban plusz polcok, 3 fázisú mosogató, pénztárpult, amik még bevihetők a boltba.
Az ingatlan előtt kialakított parkolási lehetőség.

Az épület 135m2, a telek mérete 1051m2.

Víz, villany bekötve, egyedi mérőkkel felszerelve,

Az ingatlan alkalmas akár vállakozóknak akik boltot, vegyes üzletet szeretnének , de akár egy amerikai konyhás családi ház kialakítására is.

Melléképület : 30m2

Szentmárton Baranya és Somogy megye határán, a Dráva folyó mentén fekszik. A Szentmárton helynév a falu templomának védőszentjére utal. 1997-ben a Leg-falu díjra Felsőszentmárton lett jelölve, mivel a község lakosai igen aktívan vesznek részt a falu kulturális életében. A faluban tánc, ének és színjátszó szekcióval működő kulturális csoport, a Korijeni /Gyökerek/ női énekkar és a Zrínyi labdarúgó csapat tevékenykedik. A faluban általános iskola és óvoda is működik. Háziorvos rendelő, és védőnői szolgálat.
Felsőszentmártoni horgász egyesület.

Nevezetességek

Szent Márton templom – épült 1727-ben, bővítették 1852-ben. Oltárképét Maureiter Lajos festette. Témája: Szent László király átkelése a szentmártoni Dráva-gázlón.
A falutól délre elterülő horgásztó, a Mrtvica a magyarországi Dráva-szakasz legnagyobb, máig megmaradt holtágainak egyike, a körülbelül 16 hektáros vízfelületű tavon jelentős horgászélet van.
  • alapterület
  • 135 m²
  • azonosító
  • 30571

Tulajdonságok

Képek