vissza

295.000.000 HUF

Szepezdi Helga

+36-70-638-4999
[email protected]
Befektetési lehetőség Pécsett!

Pécs belvárosban egy 776m2-es A kategóriás irodaház eladó!
Az épület az 1870-es években romantikus stílusban épült, 2013-ban teljes körű felújítás után, jelenlegi formájában megjelenése, felszereltsége mindenben megfelel a mai kor elvárásainak.
Elegáns közös terek, és az épület 4 szintjén összesen 14 különböző méretű iroda található, minden iroda saját vizesblokkal rendelkezik.
Az épületben van még 1 db tárgyaló és 4 db rendezvényterem is.
Jelenleg az irodák 90 %-ban bérbe vannak adva, az ingatlan akár a bérlőkkel is átvehető!

Műszaki paraméterek:
kőzetgyapot hőszigetelés
hőszigetelt nyílászárók árnyékolóval felszerelve
kondenzációs gázkazán, központi hűtő-fűtő rendszer irodánként hőmennyiség mérővel, irodánként az áram fogyasztás is mérhető
Modern gyengeáramú rendszerek készültek: beléptető kódos kaputelefon, belső ingyenes telefonrendszer, riasztó és tűzjelző rendszer, strukturált számítógépes hálózat (1 GB/s), temperált szerver szoba, színes, éjjel is látó kamerarendszer, a felvételeket rögzítő háttértárral.

Parkolni 12 autóval az igényesen kialakított udvarban, zárt gépkocsi tárolóban van lehetőség, valamint az épület mögötti utcai 2 db parkolóhelyen.
Az irodaház tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, közvetlen közelében boltok, éttermek, és számos más üzlet található.
Az épület akár a bérlőkkel átvehető, de irodaház funkción kívül alkalmas lehet cég képviseletnek, magánklinikának, szállodának is

Bővebb tájékoztatást kérjen telefonon, vagy személyesen irodánkban Pécs, Garay u.12..
  • alapterület
  • 827 m²
  • azonosító
  • 30311

Tulajdonságok

  • Fűtés típusa
  • gaz(cirko)

Képek